donderdag 14 november 2013

Toneelstuk Toeteloet


Toeteloet iedereen!

Vandaag zijn we naar het kinderdagverblijf gegaan. Daar hebben we een toneelstukje opgevoerd in teken van de muzische grondhouding. Het was SUPER leuk! Het toneelstukje die we opgevoerd hebben is gebaseerd op een bestaand boek. Dit boek is geschreven door Geert De Kockere.


De korte inhoud van ons toneelstukje:
Marie-Louise en Daan zijn verliefd op elkaar maar ze durven het allebei niet te vertellen. Toch kunnen ze het moeilijk verbergen voor de roddelkippen want Marie-Louise en Daan schudden met hun poep als ze in de buurt zijn van elkaar. De roddelkippen zijn een beetje jaloers want zij zijn ook verliefd op Daan. Als de kippen met Daan op een ochtend aan het ontbijten zijn komt de vos het ei van Marie-Louise stelen. Later die dag kan de vos zijn schuldgevoelens niet meer de baas en gaat hij zijn schuld gaan bekennen bij de kippen. Daar legt hij uit dat hij het ei gestolen had omdat hij het ging uitbroeden zodat hij een vriendje zou hebben. Als Marie-Louise de vos vergeeft komt Daan terug. Net op tijd want de eitjes beginnen te breken. Als het ei van Marie-Louise breekt komt er geen kuiken maar 2 trouwringen uit. Daarbij vraagt Daan aan Marie-Louise om te trouwen. Zo eindigt het verhaal met een happy end.

Ons decor, het kippenhok:

Nog enkele foto's van ons toneelstukje:





Ben je benieuwd naar ons toneelstukje? 
Dan kan je deze hier bekijken.















2 opmerkingen:

  1. Ik vond jullie toneelstuk echt het grappigste en ook mooi gemaakt. Ik ben zeker dat de kinderen heel hard hebben gelachen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Pieter-jan
      Bedankt voor je compliment. We hebben ervan genoten.

      Verwijderen